Мачовете за днес предлагат поредната интересна възможност за любителите на залагания да преценят своите способности. Известно е, че контролните срещи са сред най-трудно предвидимите. Предлагаме ви нашите пет предложения.

 

 

Беларус – Израел     

 

                        Един от тимове в нашата група, чийто мачове обаче вече са зад гърба ни. Един от може би най-твърдите хиксове в днешния тираж, за който средният коефициент на водещите европейски букмейкъре е около 3.00.

                        Прогноза: Х

 

 

България – Уелс

 

                        Повторният дебют на Димитър Пенев начело на „А” отбора ни се чака с повишен интерес. Напук на всички предварителни очаквания и проблеми в състава на Джон Тошак, твърдата „единица изглежда много смела. Подсигурете се с двоен резултат.

                        Прогноза: 1Х

 

Румъния – Турция

 

                        Безспорно един от най-интересните мачове днес. Балканско дерби с абсолютно непредсказуем краен изход. На този мач може спокойно да рискувате, подсигурявайки се в колонката си с други, по-сигурни знаци за останалите ви двубои.

                        Прогноза: 2

 

Швейцария – Холандия

 

                        Логично е да гледам под лупа изявите на следващия ни съперник по пътя за Евро 2008. „Лалетата” обаче надали ще се хвърлят с всички сили точно при това си гостуване и малко повече от две седмици преди да посрещнат България.

                        Прогноза: Х

 

Англия – Германия

 

                        Ако ви се играе хазарт – то това е вашият мач. Съветваме ви да изберете възможните разнообразни игри и залози, извън традиционният знак за краен победител. Например – ъглови удари над определена бройка. Все пак:

                        Прогноза: Х2