Приятелката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Парис Хилтън отново ще трябва да се яви в съда.

Компанията, произвеждаща удължители за коса, Hairtech International, съди богатата наследница и светска лъвица Парис Хилтън за 35 милиона долара, защото нарушила договора си с нея, носейки изкуствени кичури на конкурентна марка.

Хилтън подписа договор с компанията през 2007 г. да стане рекламно лице на удължителите й за коса Dream Catchers, за което получи 3,5 милиона долара. От Hairtech International обаче били разгневени след като тя се появила "в списания и по телевизията" с удължители за коса на конкурентна марка.

Според съдебните документи, внесени във Върховния съд в Лос Анджелис компанията иска обезщетение от 35 милиона долара от Парис заради нарушаването на договора, т.е. 10 пъти повече от сумата, която получила, за да стане нейно рекламно лице.

Освен това 29-годишната блондинка пропуснала представянето на линията удължители за коса, защото по това време беше в затвора. Хилтън прекара 23 дни в затвора през 2007 г., след като два пъти беше хваната да шофира без книжка, която й беше отнета преди това заради безразсъдно шофиране.