Бившият наставник на Левски Пепе Мурсия очаква да се завърне на работа през февруари, предават медиите в Испания. Както е известно, специалистът претърпя инфаркт през ноември 2016-а година. Самият треньор обясни, че възстановяването му върви добре, като се предполага, че следващата седмица ще получи медицинско разрешение да поднови занимания с водения от него финландски Интер Легирус в началото на идния месец.

Състоянието на бившия треньор на Левски е стабилно

„По-добре съм, защото качих килограми (от 58 килограма вече съм 72) и спя добре. Болките, които изпитвах, вече изчезнаха“, обясни Мурсия, който добави: „Очаквам идната седмица да получа лекарско разрешение да се завърна на работа. Радващото е, че сърцето ми работи на 100%“.

„Не помня нищо от това, което ми се случи. По принцип не исках информация, за да не губя вяра. Сега вече научавам някои неща, въпреки че на 25 ноември, когато отворих очи в болницата, знаех какво ми се е случило. Беше чист инстинкт“, продължи Мурсия.

„Всеки ден се чувам по два пъти с моя помощник-треньор, за да знам как върви работата“, сподели още 52-годишният Мурсия, който е наясно, че „годината ще е различна“.