Една от легендите на националния отбор на Австралия Тим Кейхил ще изиграе един последен сезон в кариерата си. Той ще се подвизава в шампионата на Индия, където ще носи екипа на местния Джамшедпур. 

Австралиецът се колебаеше дали да не прекарти кариерата си след Световното първенство в Русия. В крайна сметка прецени да остане още един сезон на терена, а преди това ще направи и бенефиса си с националния отбор на "кенгурата" през септември в контрола. 

Последният отбор до момента за нападателя беше Милуол, където именно започна кариерата му. Но след само 10 мача за "лъвовете" той беше освободен и от Мондиала насам не е играл. Сега в Индия му предоставят тази възможност. 

През декември Кейхил ще навърши 39 години и е категоричен, че това предиззвикателство ще е последното в кариерата му. Той е истинска легенда за националния отбор на родината си, като е играчът с най-много отбелязани голове за нея в историята - 50 в 107 мача. Той е играл на цели четири Световни първенства, като на три от тях се разписва.