Българският национал Ивелин Попов се сбогува с трогателно послание към феновете на вече бившия му клуб Кубан Краснодар. Вчера той подписа с московския гранд Спартак, но винаги ще пази място в сърцето си за феновете на предишния си отбор.

Той озаглави писмото си към тях с "Винаги ще останете в сърцето ми", което го преведе и на руски. Но впоследствие посланието му беше написано изцяло на български. Ето какво гласи то:

"На всички фенове на Кубан, които ме приеха като един от тях още в първия ми мач и ме подкрепяха горещо до последния, искам да изкажа хиляди благодарности! Благодаря ви за отношението."

"Благодаря ви за прекрасните моменти, които изживяхме заедно! Благодаря на ръководството, което ми даде шанс да играя за клуба и ме превърна в част от семейството на Кубан.
Никога няма да забравя историческото ни първо класиране в евротурнирите."

"За мен е чест да съм човекът, вкарал първите два гола за Кубан в Европа. Чест е моя фланелка на Кубан да влезе в музея на УЕФА след онзи паметен за историята на клуба момент, но искам да знаете, че най-голямото удоволствие изпитвах, когато виждах свои фланелки в живия жълто-зелен музей на трибуните на стадиона в Краснодар."

"Никога няма да забравя емоциите, които изживяхме заедно! Дълбок поклон!", написа Попето в емоционалното си послание към агитката на тима от Краснодар.