Приятелката на българския национал Георги Миланов - Мария - получи признание като една от най-симпатичните половинки на футболистите на ЦСКА Москва. Мария бе поканена да вземе участие в нова рубрика в програмата за мачовете на руските "армейци", за светския живот на играчите, водена от популярната тв водеща Татяна Герасимова.

Стройната брюнетка е с Жоро Миланов още от Ловеч, и сега е неотлъчно до него в Москва. Ето какво сподели тя в интервюто, което ще бъде публикувано в програмката за мача между ЦСКА и Терек.

- Имаш ли собствени планове за следващата година?! Ние тук се надяваме, че твоята половинка поне още един сезон ще играе за нас.
- Вече започнах да уча руски език, така че първото, което съм си поставила като задача е да го науча. Бих искала после да си открия собствен салон за красота в Москва. С това се занимавах в България.

- Разкажи ни, какъв е Жоро, когато се завръща у дома след мач? И как го посрещаш - според победа или загуба?
- Аз вече не помня кога за последен път нашият отбор загуби (смее се). Винаги се старая да уловя настроението му. Заедно сме и в радостните, и в тъжните моменти. Ако Жоро е разстроен от загуба, е най-добре известно време да не го закачаш. Прекарва малко време сам със себе си, и се връща към нормалното си състояние.

- И когато си почивате, сигурно също сте заедно?
- Да, всяка почивка я прекарваме у дома, в България, на Черно море. Неотдавна бяхме и в Гърция, но там се оказа по-скучно. Обичаме да има движение, живот - клубове, дискотеки.

- Ти ходиш ли на стадиона?
- Да, доста често.

- Каква си, когато гледаш футбол?
- Доста емоционална. Винаги, когато Жоро е с топката, викам силно и особено, когато срещу него се играе грубо.