Възстановяващият се от контузия защитник на Реал Мадрид и Португалия Пепе съобщи, че няма проблем с коляното и се възстановява по график.

"Чувствам се добре", заяви той пред клубния сайт на "кралския клуб".

"Лекарският щаб на Реал Мадрид знае колко е важно да се възстановиш и психически от контузия и те смятат, че аз съм добре. Трябва да бъда търпелив, защото искам да съм в перфектна спортна форма през следващия сезон. Искам да помогна на съотборниците ми в Реал Мадрид, защото не успях през последния сезон. Трябва да внимавам, да се възстановявам добре и да се завърна в Мадрид достатъчно здрав, за да съм важна част от първия отбор. Все още имам много да доказвам. Обичам този клуб. Реал Мадрид е част от мен", продължи португалският национал.

Той коментира и шансовете на Португалия на предстоящия Мондиал. "Португалия е в добра форма и работим здраво. Все още изчистваме някои неща в играта си. Готови сме и имаме всичко нужно, за да се борим за световната титла. Всички погледи ще са вперени в Кристиано Роналдо. Той ще бъде много решаващ играч за нас на Световното първенство", завърши бранителят.