Наставникът на Глазгоу Рейнджърс Педро Кайшиня пое отговорност след истинския крах на шотландския клуб в Лига Европа. Шотландският гранд отпадна безславно от никому неизвестния люксембургски отбор Прогрес.

В първия мач шотландците биха с 1:0, но на реванша допуснаха поражение с 0:2 и така записаха най-срамната страница в иначе славната си история.

„Това, което се случи днес, се случва веднъж в живота. Разбира се, това е част от футбола. Аз винаги съм бил позитивен човек и никога не се предавам. Вярваме в този процес. Изживяваме труден момент и трябва да се изправим срещу него с нашия характер и сила. Именно това ще направим, защото вярваме в този процес. Вярвам в тези играчи и вярвам в работата, която ще свършим. Това е един урок, който трябва да научим“, сподели Кайшиня.

„Трябва да се извиним на нашите фенове, те показаха страхотна подкрепа и лоялност към този клуб. Те не заслужават това. Това, което трябва да направим е да продължим да работим, да работим още по-усилено и да вървим напред“, каза още португалецът.