В дербито от 24-я кръг на гръцкото първенство Олимпиакос и Панатинайкос завършиха 0:0, като символичните гости могат да съжаляват, че не стигнаха до трите точки.

Пао можеше да поведе в резултата в 27-та минута, но ударът на Салпингидис мина на сантиметри в страни от вратата на домакините.

Две минути по-късно Гайети подаде на Торсидис, който стреля опасно, но топката срещна гредата.

До края на първото полувреме Салпингидис имаше още две положения за гол, но така и не успя да отбележи.

В 52-та минута Иваншиц стреля опасно, но над напречната греда на вратата на Олимпиакос.

Шест минути по-късно Панатинайкос остана с човек по-малко на терена, след като Сариеги бе изгонен за втори жълт картон за нарушение срещу Гайети.

В 66-та минута Белуши имаше възможност да се разпише във вратата на Панатинайкос, но Галинович се прояви блестящо и успя да спаси.

Карагунис уцели напречната греда в 70-та минута, след като стреля от пряк свободен удар.

Симао Жуниор можеше да донесе трите точки за Панатинайкос, но ударът му в 82-та минута излезе в страни от лявата греда на вратата на Никополидис.

След това Жилберто Силва също имаше възможност да се разпише, но пропусна, а в самия край на мача удар на Белуши с глава бе отразен от Марио Галинович.

След това равенство Панатинайкос се смъкна на трето място с 47 точки, а Олимпиакос продължава да е лидер в класирането с 58 точки. ПАОК е на втора позиция с 49 точки.