Адам Махер вече официално е футболист на ПСВ Айндховен, похвалиха се от холандския гранд. 19-годишният футболист уреди всички детайли по преминаването си от АЗ Алкмаар, което по неофициални данни е струвало 8 милиона евро на „филипсите“.

Още преди края на отминалия сезон холандският национал заяви в прав текст, че знае къде ще продължи кариерата си, но не пожела да издаде следващия си тим. Днес обаче Махер парафира за 5 години с ПСВ и не скри задоволството си от този факт.

„ПСВ се бори здраво за мен. Феновете ме накараха да разбера, че ще се радват да ме видят в отбора“, обясни играчът на първата си пресконференция.

„Сега аз искам да се отплатя на клуба с представянето си на терена“, допълни атакуващият халф, който е третото лятно попълнение в Айндховен (след Флориан Йозефсоон и Джефри Брума).

Техническият директор на клуба Марсел Брандс пък заяви: „Още не сме приключили със селекцията, това е сигурно. Все още има възможност да се подсилим. Целта ни е да привлечем играчи на още два или три поста.“