Бившият български национал Димитър Макриев официално беше представен като ново попълнение на новия си тим в Кипър - Ермис Арадипу. Той подписа първоначално до края на сезона, но има опция за удължаването на престоя му. 

Контрактът официално влиза в сила от 1 януари, когато отваря и зимният трансферен прозорец, въпреки че нападателят отива там като свободен агент. За последно той се подвизава във втория ешелон на българския футбол с екипа на Арда, но разтрогна по взаимно съгласие през ноември. 

"Щастливи сме да обявим, че към нашия отбор се присъединява доказан голмайстор. Димитър Макриев мина успешно медицинските прегледи и подписа с нас до края на сезона. Желаем му да продължава да бележи, както е доказвал, че умее в Кипър", написаха от клуба при представянето на футболиста. 

Макриев има сериозен опит по терените в Кипър. Той игра на Острова на Афродита до средата на тази година, като изкара няколко сезона с екипа на Неа Саламина. За трите си години в този отбор нападателят, който след седмица навършва 35 години, изигра 92 мача и в тях наниза 30 гола.