Любимите теми на всеки един уважаващ себе си мъж са футболът, бързите коли и, разбира се, красивите жени.

Каталунският вестник „Спорт” направи един наистина много добър сборен отбор от „надарени” състезателки. Всяка красавица заема позицията на терена, на която се подвизава и нейният любим.

На вратата е ослепителната съпруга на стража на Италия Джанлуиджи Буфон – Алена Середова. Дясна защитничка е Нани Гайтан, която е приятелка на национала на Испания Серхио Рамос. Централни бранителки са Росариа Канаво (Кристиан Панучи от Италия) и Аделина Елисей (Кристиан Киву от Румъния). Ляв защитник е ослепителната съпруга на Джанлука Дзамброта от Италия – Марта Дзамброта.

Опорен халф в „Дрийм Тийма” е Неоми Леноа, която е приятелка на Клод Макелеле от Франция. В центъра на терена ще играят половинката на Кристиан Вилхелмсон от Швеция Оксана Авдерсон и Анине Бинг (Андрес Свенсон – Швеция).

Дясно крило на тима ще е съпругата на Рафаел Ван Дер Варт (Холандия) Силви Мейс, а звездата на отбора ще е приятелката на Кристиано Роналдо (Португалия) Нереида Гайярдо, която ще играе ляво крило. Нападателка ще е приятелката на Марко Бориело от Италия – Белен Родригес.

За звездния отбор не се класира съпругата на Дейвид Бекъм от Англия – Виктория „ Пош Спайс” Бекъм, но тимът на нейния любим също не успя. Въпреки това екипът на Гонг реши да я постави на поста селекционер, тъй като има най-голям опит от всички състезателки.