Контузената звезда на Манчестър Юнайтед Гари Невил каза, че всичко различно от две победи на Англия в мачовете с Израел и Андора, ще бъде голям провал.

Невил, който в момента страда от травма в глезена, е притеснен от слабата игра на националите на Англия в мачовете с Македония и Хърватска, която освен всичко постави островитяните и в тежка позиция за класиране за финалите в Австрия и Швейцария.

„Трябва да забравим резултатите срещу Македония и Хърватска и да се концентрираме за предстоящите двубои, в които победите са задължителни. Ако не победим ще имаме наистина много сериозни проблеми с класирането. Би било недопустимо Англия да не участва на Евро 2008. Мачът срещу Израел ще бъде тежък, но победата е задължителна.”, каза Невил.

„Мисля си, че имаме страхотни футболисти, а и Руни и Тери се връщат в състава. Англия все пак не успя да се класира за някои големи първенства през последните 30-40 години. Играхме плейофи с Шотландия, имахме ключов мач с Италия и в тази мачове нещата можеха да се обърнат срещу нас. Хората не трябва да си мислят, че участието ни на финали е гарантирано и въпреки това се надявам, че с добрите играчи, които имаме ще се справим.”, завърши капитанът на Юнайтед.