На куриозна ситуация станаха свидетели зрителите на мача от деветия кръг на първенството на Северна Ирландия между Гленторан и Колрейн, завършил 2:2.
 
Домакините водеха с 2:1, но в 80-ата минута допуснаха гол след индивидуален рейд на Кетеър Фрайъл. Попадението вбеси вратарят на Гленторан Аарън Маккари, който се нахвърли върху главния виновник за гола Боби Бърнс и го свали с юмруци на земята. След това хвана съотборника си за гушата и продължи да му крещи в лицето. Наложи се останалите играчи на Гленторан да се намесват, за да не се стигне до по-сериозни последствия.

Реферът без колебание вдигна червен картон на побойника, който вероятно ще получи сериозно наказание следващата седмица.

След края на двубоя мениджърът на Гленторан - Мик Макдърмът изненадващо заяви, че подобни неща не са прецедент в неговия отбор. 
 
„Това е просто един инцидент, който не биваше да се случва. Продължаваме напред, няма да се занимаваме с това и през следващата седмица. Такива неща са се случвали и преди… Не е кой знае какво. И двамата футболисти съжаляват", заяви Макдермът.