След загубата на собствен терен от Рубин с 0:3 в мач от 19-тия кръг на руското футболно първенство главният треньор на Динамо Москва Андрей Кобелев се отклони от клубната политика и нападна главния съдия Илдус Биглов, който е от Уфа.

На пресконференцията след мача Андрей Кобелев каза:

"Да коментирам? Сами видяхте всичко. Какво да коментирам тук? Динамо по принцип не коментира съдийството. Но това няма да помогне такива като Биглов да не се появяват повече на терена. Впрочем, какви съдии назначават. . . Уфа е на пет километра от Казан? Или на десет? Може пеша да се измине това разстояние. Аз съм треньор и се занимавам с тренировки. Но в последно време казват, че работата на треньорския щаб и на футболистите с едно свирване на такива хора става "Не". Нормално е да се оценява играта до този момент, когато ни изгониха футболист. Играта не беше лоша, а Рубин е добър съперник. По същество първото полувреме премина без остри моменти. Тоест, играта беше равностойна до този момент, когато този човек започна да прави странни неща ."

На въпрос на журналист дали ще има санкции срещу Колодин за направените две дузпи, главният треньор Кобелев отговори: "Санкции? За какво? Всеки прави грешки, това е естествено.Футболът се състои от грешки и от добри действия".

Запитан какво е казал на футболистите в съблекалнята, Кобелев отговори: "Не знаех да говоря или да не говоря. По-точно не казах нищо лошо. За да се заемат първите места в Русия само футбол е малко. Ето какво казах".

В четвъртък Динамо Москва ще играе като домакин срещата-реванш от четвъртия квалификационен кръг на турнира Лига Европа с ЦСКА България. Първият мач в София завърши наравно 0:0.