Бившият френски национал Самир Насри, който прекрати кариерата си, изнесе твърде любопитни факти в откровено интервю пред френски вестник.

Той е играл под ръководството на ексцентричния аржентински треньор Хорхе Сампаоли в Севиля. Сампаоли в момента води Олимпик Марсилия.

"Сампаоли ме обичаше толкова, че ми казваше: "Ела в нашия отбор! Можеш да пиеш, да ходиш по дискотеки, да правиш каквото искаш, аз ще те покривам в клуба. Единственото, което искам от теб, е да играеш добре през уикенда", разкрива френският футболист, който е играл още за Олимпик Марсилия, Арсенал и Манчестър Сити. Той е бил и в националния отбор на Франция на две световни първенства - през 2010 и 2014 година.

"Ако пожелаех да видя семейството си през уикендите, когато нямаше мачове, отново Сампаоли се грижеше за това", добавя Насри.

Всъщност двамата работят заедно в Севиля само един сезон, в който Насри изиграва 30 мача и вкарва 3 гола. Неговият престой в Испания приключва преждевременно, след като се подлага на интервенозно третиране с витамини в Лос Анджелис, което е забранено и е наказан за употреба на допинг. Той е наказан година по-късно и е 18 месеца извън терените.