В Боливия беше изигран един доста интересен, загадъчен и удивителен мач. Когато отборът, който загуби, има повече владение на топката, отправил е повече удари, но не е спечелил е леко странно. Не, че не се случва.

Насионал Потоси губи от Сулия с 0:1 в двубой, в който домакините имат отправени към вратата 52 удара (25 във вратата, 24 извън нея) спрямо 4 за съперника, удря 3 греди, владее топката в 79 % от времето, но губи срещата.

И не става дума за мач от любителските лиги, а от много сериозна надпревара - Копа Судамерикана - втората по сила след Копа Либертадорес. И така лидерът в първенството на Боливия - Насионал Потоси губи у дома от венецуелския Сулия, чиито шансове преди мача са минимални. Разбира се, има и реванш на 16 април във Венецуела.

В 92-ата минута при контраатака гостите вкарват гол и печелят срещата.

52 удара нито един гол на стадион, който е високо над морското равнище - 3900 метра, има само 3 стадиона, които са с по-висока надморска височина - два в Боливия и един в Перу, който е на 4338 метра Серо де Паско. Въздухът е разреден, трудно се тича, вероятно може това да е причината да се стигне до този изненадващ резултат, или пък това е чиста случайност.