Английският комик Дерек Уилямс успешно успя да се превъплъти в ролята на старши треньор на Мексико. Постът в момента е заеман е от Свен Йоран Ериксон, а актьорът страшно много прилича на шведския специалист.

В сряда, 16 юли, двойникът на Ериксон пристигнал на стадиона на клуб Пумас, където провел разговор с наставника на тима Рикадро Ферети. Уилямс заявил, че е дошъл да наблюдава някои от футболистите на клуба, за да убеди в качествата им. Ферети дори и не се усъмнил, че не разговаря с истинския Ериксон.

На стадиона на Пумас имитаторът бил в компанията на две симпатични момичета. След беседата с треньора на отбора, Уилямс дори си позволил да поговори и с местните журналисти.

След като станало ясно, че това не е Ериксон, от Мексиканската футболна федерация излезли с официално изявление, че истинският селекционер на националния отбор се намира в САЩ, а страната им е била посетена от двойник на специалиста. Мексиканските футболни чиновници не пропуснали да изразят и недоволството си от действията на Уилямс.

Двойникът Дерек Уилямс