Франция и Украйна не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в първи мач от Група D на световните квалификации за Мондиал 2022. Антоан Гризман отбеляза в 19-та минута. Паритетът беше възстановен в 57-та минута, след като Преснел Кимпембе си отбеляза автогол, като до края на мача нови попадения не паднаха.

В 11-та минута минута дойде първото истинско положение за доамкините. След хубава фламгова атака Адриен Рабио намери захождането на Люка Ернандес, който с прецизно центриране намери непокрития Оливие Жиру, но стрелецът на Челси не успя да вкара, след като ударът му се отби от противников бранител. 

В 19-та минута момчетата на Дидие Дешан все пак стигнаха до откриващо попадение. След няколко рикошета на границата на наказателното поле, Антоан Гризман взе топката и с мощен и прецизен удар препарира Бушчан за 1:0. 

22 снимки

В 31-та минута Жиру отново беше в центъра на събитията, след като Бенжамен Павар го намери с чудесно центриране, но голаджията не намери очертанията на вратата на Бушчан. 

В началото на втората част гостите се активизираха и стигнаха до малко очаквано изравняване на резултата, след като Преснел Кимпембе си отбеляза автогол в 57-та минута. 

Само две минути по-късно Кингсли Коман беше близо до това отново да изведе тима си напред в резултата, но Бусчан беше на място, за да спаси. В следващите минути и двата тима имаха претенции за дузпи, които обаче не бяха уважени от главния съдия. 

Така двата тима си разделиха точките, след като никой не успя да намери победното попадение. 

Франция - Украйна 1:1

1:0 - Антоан Гризман (19)

1:1 - Преснел Кимпембе (57, автогол)

Ето и стартовите състави на двата тима:

Франция: Лорис, Кимпембе, Павар, Ернандес, Варан, Канте, Рабио, Коман, Гризман, Мбапе, Жиру;

Украйна: Бушчан, Миколенко, Кривцов, Матвиенко, Забарни, Малиновски, Зинченко, Сидорчук, Караваев, Шапаренко, Йеремчук;