Множество спекулации пращаха играча на Рейнджърс Конър Голдсън във Висшата лига. Въпреки интереса от най-силното първенство в света, защитникът реши да остане верен на тима от Глазгоу и преподписа своя контракт.

Договорът на 29-годишния състезател изтичаше през лятото, но той сложи край на всички информации за трансфер в Англия, като парафира с носителите на FA Cup, за още 4 сезона. Голдсън пристигна при финалиста в Лига Европа през 2018 година, а мениджърът Джовани ван Бронкхорст не скри задоволството си от факта, че един от основните му футболисти остава на „ Айброкс“.

“Щастлив съм, че Конър реши да остане с нас и ще продължи да защитава цветовете на Рейнджърс. Той се превърна в един от големите лидери на този отбор не само на терена, но и извън него. Аз определено имам нужда от подобен играч в състава си и съм много доволен, че ще продължим съвместната си работа. Това е една добра новина за целия клуб, защото ние гоним високи цели и е важно да запазим ядрото си“, сподели бившият защитник на Барселона и Арсенал.

От своя страна, Рейнджърс ще направи нов опит да достигне до груповата фаза на шампионската лига през новата кампания, като шотландците се включват от третия квалификационен кръг на надпреварата.