Университатя Крайова загуби с 1:2 домакинството си на Фарул Констанца при подновяването на сезона в румънската Суперлига. Отборът на Ивайло Петев няма победа в 4 поредни срещи и все повече изостава от конкурентите си. "Студентите" са 4-и в класирането, на две точки след ЧФР Клуж и Рапид (Букурещ), и на 10 след водача ФКСБ, който има и мач по-малко. 

В 15-ата минута Луис Мунтеану от Фарул се отскубна и стреля, Лауренциу Попеску спаси, но при добавката бившият нападател на Левски Ривалдиньо откри резултата. Домакините отговориха в 36-ата минута с изравнително попадение на Александру Крецу. Опитният халф се разписа отблизо след грешка в защитата на "моряците".

Радостта на домакините не продължи дълго. В самия край на полувремето Мунтеану отново беше изпуснат и стехничен удар преодоля излезлия да го пресрещне Попеску. След почивката натискът на Университатя доведе до няколко опасности пред вратата на Михай Айоани, но стражът на Фарул беше непробиваем.

Победата изкачи Фарул на шестото място. Отборът на Георге Хаджи има с точка повече от Университатя (Клуж) на Пламен Илиев.