Младата надежда на бразилския футбол – Ендрик, разкри, че той и приятелката му Габриели Миранда имат подписан договор помежду си за връзката им с различни клаузи, които и двамата трябва да спазват.

Забраните включват всякаква форма на прелъстяване на други хора, драстични визуални промени, както и такива в поведението, както и публични спорове. Казването на думата „обичам те“ пък е задължително във всякакви ситуации.

Instagram
38 снимки

Всяко нарушение води до глоби на месечна база за всяка страна. „Който не се съобразява от нас с това, пристига в края на месеца и трябва да даде това, което другият поиска. Например, поръчах ѝ слушалки на Apple, които трябваше да ми ги купи и тя ми ги даде“.

21-годишната приятелка на бъдещия футболист на Реал Мадрид призна, че тя самата е инициирала идеята за изготвяне на „договор за връзка“, в който и двамата са подписали готовност, включително имат техните имейли, пароли и документи за самоличност, въпреки че са заедно от едва шест месеца.

Към този момент Ендрик играе за Палмейрас, но от новия сезон ще се присъедини вече и официално към испанския гранд, който го закупи преди година и половина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)