Легендарният треньор Жозе Моуриньо побърза да успокои всички свои фенове след падането си на леда. Португалецът пусна първата шайба в мача от Континенталното първенство между Аванггард и СКА, но падна на червения килим, който беше постлан, за да може да се придвижи безпроблемно по леда. Срещата се игра в град, близо до Москва.

„Да, всичко е наред, благодаря”, сподели малко след падането си Жозе Моуриньо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AAAAAAA! Mourinho at Balashikha.

Публикация, споделена от Evgeny Markov (zheniamis57) (@eugenioruso57) на

„С удоволствие наблюдавам нов за мен вид спорт. Беше чудесно шоу, страхотен мач и отлична игра. Обичам да идвам в Русия и този път успях да открия нещо ново. Благодаря на Авангард за тази възможност. Досега съм бил само на един хокеен мач с Ню Йорк”, сподели Жозе Моуриньо.

Нападателят на СКА Павел Дацюк, който подаде ръка на португалеца, а в следствие на това бившият мениджър на Манчестър Юнайтед падна, също коментира ситуацията.

„Много се разстроих, че развалих това разиграване. Всички знаят, че Моуриньо е голям треньор. Хубаво беше, че той направи това символично пускане на шайбата. Когато падна, много се притесних. Той обаче успя да стане много бързо. Това означава, че Жозе се намира в много добра физическа форма”, коментира Дацюк.