Мехо Бешич, бащата на известния босненски футболист Мохамед Бешич, беше заснет как се бие с ММА боеца Фахрудин Феризович на улица в Сребреник. Мехо Бешич е известен като конфронтираща личност, която няколко пъти е била в затвора за нарушаване на закона. Преди едва 15 дни е била последната визита на Бешич-старши зад решетките.

След кратка вербална саморазправа, двамата влизат в ръкопашен бой заради пари.

„Той построи къща, след като му дадох 11 хиляди евро на заем. Дължеше ми пари. Неговият син Мохамед върна голяма част от кредита, но останаха още две хиляди евро. Чакам го вече много време да ми ги върни. Той започна да ме заплашва. Изпращаше ми снимки на автомати,  обади ми се по телефона и ме напсува. Съобщих всичко в полицията, след като бях предупреден, че е въоръжен”, каза Феризович пред Dnevni Avaz.

9 снимки

Боецът призна и как се е стигнало до физическата саморазправа. „Той удари колата си в моята. Опитах да избегна удара. Излезе от возилото си и започна да ме удря. Опитах да запазя самообладание, а в даден момент посегна към панталона си, за да извади предмет. Тогава аз се защитих и го нокаутирах, след което той беше наранен. Имам свидетели, че ми дължи пари. Имам заложна къща и дългът му дойде от там. Синът му ми донесе като залог часовник от серията на Уейн Рууни, който е бил взет, когато малкият Бешич играеше в Евертън. Той е от специална поредица. Ще му го върна, едва когато той ми даде парите”, разкри Феризович.

Сега Мухамед Бешич играе под наем в Шефийлд Юнайтед от Евертън.