Легендата на българския футбол Красимир Балъков игра дълго време в Португалия, но явно някои от медиите там още се объркват в коя страна е роден. В изданието "Сапо" го обявиха за... унгарец. 

Бала е в Лисабон за няколко дни и веднага беше потърсен от медиите за коментар за случващото се с местния гранд Спортинг, чийто екип носи в продължение на четири години между 1991 и 1995 г. Но националността му беше объркана в материала на "Сапо", при това на два пъти, което показва, че грешката не е случайна. 

"Балъков е в Лисабон за няколко дни и се върна към времената, в които носи екипа на Спортинг. В интервю за "А Бола" бившият унгарски футболист разкри, че още не може да си обясни защо не е станал шампион с емблемата на "лъвовете" на гърдите си", пише в единия абзац, а в края на материала грешката се повтаря. 

"С наближаването на края на сезона в Португалия, Балъков вярва, че Бенфика е с най-голям шанс да спечели титлата. С четири кръга до края, бившият унгарски футболист вярва, че "орлите" взеха важно равенство срещу Спортинг в последния кръг", написа още изданието.