Бившият футболист на Арсенал Никлас Бендтнер си живее живота. Той публикува снимки в Инстаграм от ваканцията си на Карибите, където е с пряителката си. Двамата купонясват до късно, плажуват и общо взето изкарват мечтаната си ваканция. 

С малкото уточнение, че когато се върнат от нея, футболистът ще трябва да влезе в затвора. Той трябва да излежи 50 дни зад решетките, защото беше осъден за нападение над таксиметров шофьор в Дания по-рано през годината. 

Очаква се присъдата му да започне да тече в първите дни на 2019 г. Има вероятност Бендтнер все пак да бъде оставен под домашен арест, но с електронна гривна, която няма да му позволява да напуска дома си и ще предоставя ефективност на наказанието, а не както е в България и доказани престъпници да се разхождат на свобода, когато всъщност трябва да са под домашен арест. 

Иначе Бендтнер се наслаждава на последните си дни свобода преди присъдата в град Тулум в Мексико. Освен с плажовете си и кристалночистото Карибско море, той може да се похвали и с историческите си находки и руините от цивилизацията на Маите.