Невероятен беше краят на мача от албанското първенство между отборите на Фламуртари и Теута. Полевите футболисти на отбора-гост очевидно правеха всичко възможно, за да могат домакините да стигнат до победен гол, но техният съотборник на вратата очевидно не бе в заверата.

Стражът на Теута направи чудеса от храброст, спасявайки ред ситуации пред вратата си, или пък просто се опитваше нещата да изглеждат по-правдоподобно. В крайна сметка и той трябваше да капитулира в петата минута от добавеното време. Тогава след ред карамболи, дело на играчи на Теута, все пак Фламуртари преодоля вратаря, стигна до гол и победи с 2:1.

Куриозните епизоди, свързани с този мач, обаче не приключиха с края на двубоя. Ръководството на победителите от Фламуртари изненадващо подаде жалба, обвинявайки своите гости, че са направили всичко възможно, за да загубят.

Нещо повече – ръководството на Фламуртари заплаши да се оттегли от шампионата, ако в Албания не бъдат забранени залозите на мачове от футболното първенство.

----------------------------------------------------------------------

Още любопитни моменти във Фейсбук страницата на Gong.bg

Следвайте и Ники Александров в личния му профил във Фейсбук