Известните спортисти понякога обичат да правят за приятели или за себе си доста специални подаръци.

Кои са някои от най-интересните?

Подобна класация трудно би минала без Марио Балотели. Италианският национал често попада във фокуса на медийното внимание и то не с футболните си изяви. Говори се, че по времето, когато играеше в Манчестър Сити, в навечерието на Нова година Балотели платил 1500 пауда за питиета в бар в Манчестър, а по-късно дарил 300 паудна на местна църква. Освен това Марио платил за 20 бездомни, които да прекарат новогодишната нощ в хотел и то не кой да е, а „Хилтън“.

Друг спортист очевидно не се скъпи за приятелите си. Футболистът Реджи Буш снабдил с атрактивни подаръци съотборниците си по време на престоя си в Маями Долфинс.

Звездата на баскетболния Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт пък подарил на себе си последен модел ламборджини, а бившият вратар на Реал Мадрид Икер Касияс зарадвал половинката си Сара Карбонеро с луксозна вила.

Човекът, който разбива всички стандарти обаче е Роман Абрамович. Собственикът на Челси поканил 300 души на частен остров на Карибите и осигурил „Ред Ход Чили Пепърс“ да забавляват гостите му.