Вдовицата на Пеле - Марсия Аоки разчувства милиони с емоционално писмо до Краля. Тя го публикува в социалните мрежи на Пеле, който почина преди месец. Марсия е третата съпруга на Краля, като двамата се ожениха през 2016 г. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé Foundation (@pele)

Ето писмото на Марсия:

„Да се ​​сбогувам с човека, когото обичам, и да свикна да нямам причината за живота си до мен, неговата любов, обич, грижа и чувство за хумор, ще отнеме време. Просто исках още няколко мига в размяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми да казваш „Марсия, любов моя, добро утро! Виж колко е красиво морето днес.“ Въпреки че знам, че това е неизбежна съдба за всички, чувствам, че съм загубила част от себе си и имам буца в гърдите. В същото време имам силно чувство на благодарност, че мога да споделя болката си с целия свят. 
 
Получихме милиони съобщения на обич и солидарност, които изпълниха сърцето ми с комфорт и мир. Искам да благодаря на всеки негов фен, който все още го почита. Искам също да благодаря на ФК Сантос и град Сантос за подкрепата в толкова труден момент. Споделянето на живота ми с Едсон беше възможност да изживея истинска любовна история. Споделянето на любовта на Пеле с вас също беше страхотно. 
 
Тази любов никога няма да умре и винаги ще бъде с нас. Завинаги. 
 
С любов, Марсия Аоки - вдовицата на Пеле"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé Foundation (@pele)