Един от шефовете на „Франс футбол“ опита да раздели Лео Меси и тримата му сина с майка им Антонела Ракусо за снимка при връчването на седмата Златна топка на аржентинеца, пише telegraph.bg. Бълхата обаче показа и своята твърда и неотстъпчива страна и за миг не позволи жена му да бъде отстранена от снимка на семейството.
Видеото на спречкването предизвика много коментари в мрежите, повечето от тях изразяват уважение към действията на Лео.

Съпругата на легендата, с която са заедно от ученическите години, бе помолена да се отдалечи встрани, докато мъжката част от семейството позира за снимки на червения килим. Меси бе на гала вечерята с Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро. С децата, облечени в абсолютно същия костюм като баща си, семейството си проправи път заедно по червения килим и позира за световните медии.

Всичко вървеше нормално, докато не вбесиха Меси с подканване Антонела да се отдръпне встрани. Тя охотно послуша един от шефовете на „Франс футбол“ - явно организаторите искаха да снимат само Меси с децата. Лео, обаче, на мига схвана какво става и моментално й каза да се върне, за да се снимат заедно.
 
Меси със семейството си

източник: БГНЕС

 
Антонела не обърна голямо внимание на случилото се, по-късно тя бе забелязана да държи в ръце Златната топка в компанията на приятелките и съпругите на съотборници на Меси като Анхел ди Мария, Ендер Ерера, Серхио Рико и Леандро Паредес.
 
Меси и Антонела са представени един на друг от нейния братовчед Лукас Скалия на 9-годишна възраст. Тя бе до него, когато той се премести от Южна Америка в Барселона. А миналото лято тя и момчетата се преместиха с него от Каталуния във френската столица за парижкото му приключение.