На ужасяващата сцена станаха свидетели футболните фенове в Русия. Сръбският футболист Иван Миладинович изпадна в безсъзнание по време на мач от руската Премиер лига.

26-годишният Миладинович започна като титуляр за Нижни Новгород при победата с 2:1 като гост на Спартак Москва. В 49-ата минута защитникът се сблъска с нападателя домакините Езикиел Понс при борба за висока топка и получи силен удар в главата.

В резултат на това то се срина на терена в безсъзнание, а по лицето му имаше кръв. Неговите съотборници веднага реагираха, а и притеклият се медицински екип направи всичко необходимо да върне Иван Миладинович в съзнание, след като в продължение на няколко минути беше в несвяст.

Централният защитник веднага бе откаран в болница, където все още е под засилено лекарско наблюдение, тъй като има вътрешна травма на главата след получения тежък удар.

От Нижни Новгород обаче излязоха с официално съобщение, че Миладинович вече е добре и му пожелаха бързо възстановяване и скорошно връщане на терена.