Автограф на Лео Меси струваше работата на служител на Интер Маями, разкриха медиите в САЩ. Колумбиецът Кристиан Саламанка, който работи като чистач на стадиона на клуба от МЛС, бил уволнен, защото спрял суперзвездата и го помолил да му се разпише на фланелката. Това се случило на последния мач на Интер Маями.

„Трябваше да почистя тоалетните в сектора, където паркират автобусите. За щастие бях навън, когато автобусът спря и всички играчи слязоха. Последният беше Меси. Достатъчно ми беше да извикам: "Хей, световен шампион!" И той веднага се обърна и ме погледна. Веднага разкопчах работната си риза и отдолу имах фланелка на Аржентина, върху която той постави автографа си.

Тогава се появи охрана, изведоха ме и веднага ме уволниха, но си заслужаваше всяка секунда“, каза Кристиан, който от година и половина живее в Маями. 
 
В Интер Маями има правило, че служителите на стадиона, независимо дали работят за клуба или за външна компания, са предупредени да не се снимат със звездите и да не вземат автографи по време на работа.
 
Фурорът около Меси в Маями не спира. През последните седмици са продадени шест пъти повече фланелки на Интер, отколкото през цялата миналата година. За мачовете на отбора вече пристигат хора от различни страни в Южна Америка и всички краища на Съединените щати.