Уулвърхемптън има интерес към вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл. Сегашният номер 1 на „Молиню“ Жозе Са е желан от няколко клуба, базирани в Саудитска Арабия, а мениджърът Гари О'Нийл може да се наложи да го продаде, тъй като ще спечели пари от него. „Вълците“ са определи цена от 35 милиона паунда за португалския национал.

От Уулввс са все по-уверени, че Са ще се отправи към Близкия изток след Новата година. Ако стражът си стегне куфарите, то именно Рамсдейл е определен като основният човек, който да го замени между гредите, пише Daily Star.

Gulliver/GettyImages
21 снимки

Бъдещето на английския национал в северен Лондон не е никак сигурно след пристигането под наем на Дейвид Рая от Брентфорд. Рамсдейл е готов да се бори за мястото си на „Емиратс, но би предпочел да има гарантирано титулярно, което вече не е даденост при Микел Артета. В събота английският национал беше титуляр при победата с 1:0 именно над "пчеличките", тъй като Рая няма право да играе срещу клуба, който все още държи правата му.

Очаква се „вълците“ да се пробват да го вземат първоначално под наем с опцията за неговото задължително откупуване, докато продължават да изпитват проблеми с финансите си