В сряда Валери Божинов постна снимка в Инстаграм, след която веднага се заговори, че напуска Партизан. В текста под нея той благодари на наставника на "черно-белите" за всичко в последната година и половина и веднага сръбските медии потърсиха отговорните фактори в клуба да разкрият какво се случва с него. 

Според самия Николич, клубът и играчът имат споразумение за продажба до затварянето на трансферния прозорец. Той разкри това пред изданието "Моцарт Спорт". 

"Божинов беше важен играч за нас през целия есенен дял. Знаете, че договорът му е само до лятото, така че сега е последният момент, в който клубът може да вземе нещо от продажбата му."

"Така че сме се разбрали с него да бъде продаден. Но, докато не дойде някаква оферта, той е наш играч и аз ще гледам на него като такъв. Докато официално не го продадем, Божинов ще е част от състава ми", сподели Николич. 

Очаква се с парите от неговата продажба да бъде финансирана сделката по привличането на бившия играч на ЦСКА Никола Вуядинович. Той беше чакан като свободен агент, но не успява да се раздели с досегашния си клуб и затова може да се наложи да се плати малка сума за подписа му.