Старши-треньорът на Виктория Пилзен - Мирослав Кубек, не спести критиките към играчите след домакинското равенство 1:1 с Млада Болеслав. Чешкият отбор е следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа. Мачът е този четвъртък на стадиона в Пилзен от 22:00 часа. 
 
"Не показахме качество в атака. Заложихме на прекалено много центрирания, които не донесоха достатъчно положения пред вратата на съперника. Не се представихме добре и в играта един на един. Трябва да отбележа обаче, че и съперникът се защитаваше добре", заяви 73-годишният Кубек. 
 
Попадението за Виктория отбеляза 21-годишният ганаец Аду Куабена,  който се разписа и на старта в Лига Европа при 3:3 в гостуването на Айнтрахт. Срещу Млада Болеслав отборът игра с човек повече почти цяло второ полувреме, след като съперникът получи червен картон в 49-ата минута. В края на мача и резервата Лукаш Черв от домакините бе изгонен за грубо нарушение.
 
Виктория заема третото място в класирането на Първа чешка лига с 18 точки, на 7 зад лидера Славия Прага, който миналата седмица победи Лудогорец в Разград с 2:0. Част от отбора на Пилзен е бившият нападател на Левски - Рикардиньо, който обаче напоследък играе предимно за втория тим, където е отбелязал 4 гола. В началото на сезона бразилецът записа три срещи за първия състав на чехите, но само веднъж бе титуляр.