Истински скандал се заформя между бившия футболист на Бенфика Бернардо Силва и мениджъра на „лисабонските орли“ Жорже Жезус. Съвсем наскоро играчът на Манчестър Сити нарече португалския гранд клуб без амбиции и никаква визия за бъдещето. Жезус обаче не остана длъжен на португалеца и веднага побърза да му отговори. Наставникът определи Силва като неблагодарен човек и футболист с големи претенции без никакво покритие.

„Знаете ли, доста дълго време мълчах, може би с години, но Бернардо вече прекали. Той няма никакво право да обижда бившия си клуб, отборът, който го откри за големия футбол. Припомням на всички, че Силва тръгна точно от Бенфика, за да последва после трансфер в Монако и оттам в Манчестър Сити. Явно хората много бързо забравят какво си им дал. Всеки допуска грешки, но не мога да понасям неблагодарните хора. Работих със Силва дълго време и мога да ви уверя, че неговите претенции са повече отколкото качествата му. Докато беше при нас, той постоянно настояваше да играе, без изобщо да се съобразява с другите. Идваше и питаше: "Аз кога ще играя? Ще бъда ли титуляр във всеки мач?" Още тогава това ми правеше лошо впечатление. Мога само да кажа на Бернардо, че имаме чудесна база и страхотни условия за работа. Президентът се е погрижил страхотно за нас като ни е осигурил всичко необходимо. Човешките същества имат много недостатъци, но това да забравиш, че някой ти е помогнал и ти е дал път, говори за всякакво безочие и неблагодарност“, коментира Жезус.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.