Бившият футболист на Лудогорец - Дорин Ротариу, наскоро подписа с ФКСБ, но вече е напът да напусне букурещкия гранд. Ротариу попадна в черния списък на благодетеля Джиджи Бекали, който иска да разкара няколко футболисти през тази зима.

Ротариу може да остане в румънския футболен елит, тъй като към него проявява интерес тазгодишният европалач на ЦСКА – Сепси.

От ФКСБ са готови да го трансферират през зимния трансферен прозорец в Сепси и няма да спъват подобна сделка.

Генералният мениджър на Сепси - Атила Хаднаги, обяви, че Ротариу е футболист, който може да помогне на отбора, но също така разкри възможна пречка за осъществяването на неговия трансфер: високата заплата, която получава играчът.

„Мисля, че той е добър играч, който, ако има приемственост, може да ни помогне. Но ще видим, твърде рано е да говорим, защото той има голяма заплата там“, каза Хаднаги.

Джиджи Бекали разкри, че заплатата на Ротариу във ФКСБ възлиза на 20 хиляди евро на месец. Само Флоринел Коман и Влад Кирикеш получават повече пари от него.

Бекали е безкрайно разочарован от представянето на Ротариу, който има само 6 мача за ФКСБ. Румънецът се раздели с Лудогорец в края на август.