Лорис Кариус е изваден от състава на Бешикташ и се твърди, че със сигурност след края на сезона ще се завърне в Ливърпул Турските медии обаче твърдят, че германецът, който се раздели с приятелката си София Томала е афектиран от раздялата и е започнал да ходи непрестанно на партита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way to @philipppleinofficial presenting his first fragrance. I guess it smells like money 💸

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Това нещо му е оказало лоша шега и работата му на терена за истанбулските „орли” не е на нужното ниво, заради което от Бешикташ махнаха от вратата Кариус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi 🍻

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Германската манекенка София неведнъж се е сблъсквала с неприятности около вратаря, след като почитателки на футболиста бяха драскали със спрей върху автомобила на Томала заради Кариус. 26-годишният вратар не успя да спечели феновете на Бешикташ, които го освиркват непрестанно през този сезон след грешките, които неспирно трупа за отбора. Най-фрапиращо бе представянето му във втория кръг за Купата на Турция, когато Бешикташ бе отстранен от втородивизионния Ерзурумспор. Тогава вратарят допусна шест гола и не опази суха мрежа, а без допуснат гол той играе от ноември месец, като отборът му е седми в подреждането.