Остават няколко дни до края на трансферния прозорец в Турция, а местният Трабзонспор се интересува от нападателя на Саутхемптън Пол Онуачу. Daily Mail твърди, че 29-годишният нигериец не попада в плановете на „светците“ след изпадането на отбора от Висшата лига, като единствената му поява под ръководството на Ръсел Мартин този сезон беше срещу Джилингам в турнира за Карабао Къп.

Онуачу бе привлечен за 18 милиона паунда през януари, след като впечатли с екипа на белгийския Генк, но не успя да реализира нито един гол в 11 мача във Висшата лига.

На „Сейнт Мерси“ задържаха Че Адамс, а Рос Стюарт беше привлечен от Съндърланд, което означава, че клубът от Чемпиъншип няма да има нищо против да преговаря с Трабзонспор за трансфер на нападателя. В петък турският отбор привлече и Никола Пепе от Арсенал.

Трансферният прозорец в Турция затваря на 15 септември, което може да позволи на английските клубове да се разделят с някои ненужни играчи, преди да обявят окончателните си състави от 25 имена за Висшата лига.