Изненадващ 12-и играч се опита да удари едно рамо на третодовизионния аржентински Спортиво Лас Пареха срещу Сентрал Кордоба. Куче нахлу на терена по време на двубоя и в опит да отмъкне топката, за да поиграе с нея, събори футболиста на Сентрал Кордоба - Маркос Санчес.

Четириногото животинче все пак успя да измъкне топката, а впоследствие просто застина, в очакване играта да продължи. Впоследствие играта бе спряна, а Санчес бързо се изпраи, гушна  нарушителя в прегръдките си и го изнесе извън игрището. Но само за малко...

Във финалните минути на мача той отново се появи на терена, след като футболист от Сентрал Кордоба бе фаулиран, близо до границата на собственото му наказателно поле. Отново 12-ият иргач реши да поеме нещата в собствените си лапи и нахлу на терена, откъм вратата на отбора, на който по всичко изглежда, че симпатизира. 

Животинчето отново застина само щом видя топката и легна на тревата. Тогава вратарят на Сентрал Кордоба отново бе принуден да го изнесе извън игрището. Въпреки изненадващата помощ, която получиха домакините, те загубиха с минималното 0:1 двубоя.