Футболистът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо беше повикан за първи път в националния отбор на Аржентина, след като световните шампиони обявиха състава си за първите мачове след успеха на Мондиала в Катар 2022.

Играчите на Лионел Скалони победиха Франция с 4:2 след изпълнение на дузпи след вълнуващо равенство 3:3 на финала на Световното първенство през декември, а Лионел Меси спечели най-големия международен футболен турнир за първи път в своята изключителна кариера.

60 снимки

Звездата на Пари Сен Жермен е на път да добави още към своите 172 мача за Аржентина, след като беше включен в състава на Скалони за приятелските мачове с Панама и Кюрасао по-късно този месец.

Друг нападател изглежда вероятно да играе за тима за първи път. Това е Алехандро Гарначо, който показва отлична форма в Манчестър Юнайтед и така си спечели първа повиквателна.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

18-годишният тинейджър има 8 гола в 27 мача във всички турнири за "червените дяволи", които се радват на успешен първи сезон под ръководството на Ерик тен Хааг.

Анхел Ди Мария е включен в състава от 35 играчи, след като отбеляза втория гол за Аржентина във финала на Световното първенство, докато героят при дузпите Емилиано Мартинес също е в тима.

 

БТА / Автор: Ива Кръстева