Съперникът на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа ЧФР Клуж може скоро да остане без треньор. В Румъния съобщават, че Дан Петреску е близо до изхода след разочароващите резултати в последните мачове и критиките, които отправя бившият румънски национал към ръководството.

100 снимки

Румънският шампион е в серия от три последователни двубоя без победа, като последните два записаха болезнени загуби. Първо ЧФР Клуж загуби домакинството си на Газ Метан с 1:2, а дни по-късно бе разбит с 0:5 от Рома на „Олимпико“.

Дан Петреску изпитва сериозни проблеми по окомплектоването на състава си, след като в тима му има проблеми с контузени и заразени с COVID-19 футболисти. Друга и не по-маловажна причина е, че той не е в добри отношения с президента на клуба Нелу Варга.

В Румъния съобщават, че Дан Петреску е в напреднали преговори с отбора от Саудиткса Арабия Ал Насър, в който ще получава по 2,5 милиона евро на година.

Според „Фанатик“, ЧФР Клуж вече е намерил заместник на 52-годишния специалист и това е италианеца Леонардо Симпличи, който води СПАЛ в Серия А. Треньорът е без работа от февруари тази година, когато бе уволнен от клуба от Ферара заради слаби резултати.