Марио Балотели призна това, което повечето  футболисти отказват да направят - че отиват в Саудитска Арабия заради парите. Бъдещето на Супер Марио е неясно, след като от швейцарския Сион обявиха, че няма да разчитат повече на него. 
 
"Не знам какво ще правя в бъдеще. Ако в Саудитска Арабия не предлагаха такива пари, играчите нямаше да отидат там. Преди време отказах предложение от Китай, което беше за много повече пари от тези в Саудитска Арабия. Избрах да остана в Марсилия и не съжалявам.
 
Роналдо каза, че първенството на Саудитска Арабия може да стане същото като Висшата лига, но по тази логика  китайската Суперлига също трябваше да влезе в топ 5 на първенствата", заяви италианецът.
 
Балотели похвали и нивото на турския футбол.
 
„Миналата година гледах няколко мача от Серия А и ги сравних с мачовете в Турция. Сега нивото там е по-високо, отколкото в Италия. Серия А не е лошо първенство, просто нивото на другите лиги расте“, каза нападателят, който през сезон 2021/22 вкара 19 гола и направи 6 асистенции за Адана Демирспор в турската Суперлига.