Футболистът на Чикаго Файър - Станислав Иванов, гостува в "Домът на футбола", където сподели подробности за трансфера си при американците и отново засвидетелства любовта си към Левски. 

"Всеки един мач с фланелката на Левски за мен бе удоволствие, да защитавам цветовете на отбора. Знам историята, израснал съм с този отбор. Доста се промених, вече имам 100 мача за Левски, натрупах опит в българското първенство. Научих се да разсъждавам като по-голям", призна Иванов. 

"За първи път ще играя в чужбина, има притеснение, но се надявам с времето всичко да се оправи. Рафаел Вики на няколко пъти се свърза с мен, от една година имаха интерес." 

"Не се чувствам обиден на Левски, но в тази ситуация аз нямам никаква вина. Като не искаш да отидеш някъде, няма как да стане насила. Аз исках да играя за Левски и в последните мачове не се скрих, въпреки че вече имах договор от два месеца. Изиграх последните срещи на 120%, това показва дали съм мъж, или не съм", заяви Иванов относно проблемите му при "сините" в последните месеци от престоя му на "Герена". 

"Последната година и половина го усетих това очакване. Нормално е, защото от много рано аз започнах да играя с мъжете, показал съм качества и е нормално хората да очакват все повече от мен. В големите отбори родните футболисти обират пешкира, но ние заставахме с достойнство и приемахме критиките."

А кои са най-забавният и най-строгият в съблекалнята на Левски, както и своеобразната идеална 11-орка на Стаси можете да видите във видеото.