Гьозтепе на Станимир Стоилов привлече под наем от Славия през лятото халфа Исак Соле. Националът на ЦАР веднага се утвърди като основен футболист в състава на Мъри, а в събота вечер изигра много силен мач при победата с 2:1 над Трабзонспор на "Гюрсел Аксел". Африканецът се отчете с гол, а друг такъв беше отменен. Полузащитникът спечели куп единоборства в средата на терена, като хвърли много усилия, след като партньорът му в средата на терена Антъни Денис беше изгонен в 28-ата минута. 

След срещата Стоилов коментира представянето на своя футболист. "Соле е част от нашия отбор и това е неговата работа. Той е играч с голям потенциал, но трябва постоянно да го показва на терена. Той се бори много, тичаше много, но всъщност не започна мача добре. Не мисля, че неговите първи 15 минути бяха добри. След това се върна в мача и започна да показва това, което искаме от него. Всеки футболист, който играе при нас, трябва да покаже максималния си физически потенциал на терена и да даде всичко от себе си. Това е много просто, защото играч, който не прави това и не прави жертви в името на отбора, няма място в тима ни". 

"Аз имам прости правила", продължи Мъри. "Когато сформирахме отбора, подбрахме млади играчи. Това са футболисти с потенциал и голяма физическа сила от гледна точка на динамика. Това бяха играчи, подходящи за нашия стил на игра и затова ги доведохме тук. Всички наши играчи наистина се опитват да дадат най-доброто от себе си". 

Българският специалист продължи да говори за Соле. "Той е футболист, който може да има добро и светло бъдеще. Но има много неща, които да подобри. Той обаче понякога трябва да променя мислите си за футбола. Понякога трябва да търси по-проста игра, а не да прави повече, отколкото е необходимо и да губи позиции. Ето защо смятам, че има още много неща, които може да подобри". 

Исак Соле има два гола и две асистенции до момента в турската Суперлига. Халфът обаче ще бъде наказан за предстоящото гостуване на Газиантеп, след като си изработи четвърти жълт картон от началото на сезона при успеха над Трабзонспор.