Бившият защитник на Лудогорец - Жуниор Кайсара, е много близо до договор със Сантос, информира Rádio Transamérica. Левият бек е свободен агент, след като за последно игра в турския Истанбул Башакшехир. Интерес към 34-годишния Кайсара има още от Фламенго и Крузейро (Бело Оризонте). Преди смяната на Шимунджа с Ивайло Петев, Кайсара бе спряган и за завръщане в Лудогорец, но не се стигна до договорка.
 
Кайсара започва кариерата си Санто Андре, играе за КСА, Америка-СП, Жил Висенте (Португалия), Лудогорец Разград (България) и Шалке 04 (Германия), преди да пристигне в турския футбол.
 
Родният клуб на Пеле - Сантос се представи ужасяващо за феновете си в първенството на Щата Сао Пауло в първата част от годината, завършвайки на 12-о място. Сега в Серия А на държавния шампионат отборът изостава на 5 точки от лидера Ботафого (Рио де Жанейро).
 
За капак Сантос бе застигнат и от скандала с централния защитник Едуардо Бауерман, който бе замесен в скандала за уреждане на мачове в Бразилия, в който е участвала доста сериозна група футболисти. Той бе отстранен от отбора докато трае разследването.