В петък любимата жена на Кристиано Роналдо - Джорджина, отпразнува 29-ия си рожден ден в изискан японски ресторант в Рияд. Още с влизането на звездната двойка, в заведението нстъпи истинска суматоха. Всички грабнаха телефоните и започнаха да ги снимат, въпреки че двамата бяха с охрана. Роналдо обаче не се ядоса, а пире случващото се с усмивка. За да бъде още по-забавна ситуацията, той извади своя телефон и снима учудените гости на ресторанта.

По-късно Джорджина Родригес пусна снимки от рождения си ден в социалните мрежи. Освен Кристиано и децата им, на партито присъстваха и близки и приятели на семейството. 

Диджеят в ресторанта пък разкри, че е останал очарован от суперзвездата. 

„Бях буквално в шок - от момента, в който дойде, до заминаването му. Той прекара в заведението около два часа и дори танцуваше на стола, вдигйки ръце и размахвайки салфетката си. Той ни се усмихна няколко пъти и това разчупи леда.
 
Когато си тръгваше, той ни погледна в DJ кабината, след това се усмихна, върна се и ни поздрави с мъжко ръкостискане и прегръдка. Бях много щастлив и изненадан колко мил и скромен е той. Той каза: „Музиката е невероятна. Със сигурност ще се върна“, обясни диджеят, който носи псевдонима Mad Gee.