Футболният мениджър Урош Янкович бил пребит в Белград от синовете на генералния мениджър на Цървена звезда Звездан Терзич, пише "Виеста". Нападателите - Никша и Костадин Терзич, както и собственикът на клуб "Нана", който е бил с тях, вече са арестувани. Инцидентът е станал пред ресторант "Спорт" часове след евроквалификацията Сърбия - Черна гора преди шест  дни. Янкович е бил в компанията на семейството на футболиста на Лацио - Адам Марушич, който е роден в Белград, но играе за националния отбор на Черна гора. 
 
Янкович каза пред "Виеста", че е получил над 30 удара, а Костадин Терзич е насочил пистолет към Марушич.
 
"След излизане от ресторанта, бяхме заобиколени от няколко коли. Шофьорът ми се опита да напусне мястото, след което беше ударен от кола отсреща. Дори не успях да вляза в колата, нападнаха ме отзад. Удариха ме в слепоочието с пистолет, а синовете на Звездан Терзич и собственикът на клуб „Нана“ продължиха да ме налагат по главата и тялото. В един момент съм изгубил съзнание, а след това се свестих в болница със счупена скула и счупен ляв крак и претърпях операция", обясни мениджърът.
 
Янкович казва, че преди малко повече от година е имал конфликт със Звездан Терзич.
 
"Не му позволявах да ме рекетира и това беше причината. Преди година и половина се опита да направи същото, но безуспешно. Оттогава проблемът ми с него и семейството му е продължава, по-точно оттогава е преследването. Причаквали са ме и на други места”, каза той.
 
Янкович твърди, че има видеозаписи от случилото се. В тях се вижда как е бит, както и действията на Костадин Терзич, който насочва пистолет към главата на Марушич, за да му попречи да му помогне.