Португалският футболист Кристиано Роналдо официално беше представен като играч на Ал Насър в Саудитска Арабия във вторник, където ще получава по 200 милиона долара на година. Всички очи на световния футбол бяха вперени в него по време на представянето му в Азия, след като преминаването му в страната предизвика небивал интерес.

Gulliver/GettyImages
46 снимки

Затова сега всички чакат дебюта на Роналдо за новия си клуб. Според програмата на Ал Насър, то този мач трябва да е в четвъртък срещу Ал Тае, но Роналдо няма да бъде на терена за срещата.

Без да ги бави: Кристиано ги започна в Азия (ВИДЕО)

Кристиано е наказан за тази среща, след като има два мача наказание за настъпване на телефон на фен по време на мача на Манчестър Юнайтед срещу Евертън.

По време на паузата за Мондиал 2022 това решение беше взето и сега той няма да може да дебютира за своя нов клуб в следващите два двубоя. След шокиращото интервю преди Световното първенство, договорът му с Юнайтед беше преустановен и сега няма да може да играе в следващите два мача поради наложеното наказание, пишат медиите във Великобритания.

6 снимки

То автоматично се мести за новия му отбор, така че той трябва да почака да дебютира за Ал Насър. По този начин по всяка вероятност Кристиано ще направи своя дебют чак на 21-и януари, когато новият му тим ще срещне този на Ал Итифак. Преди това той ще липсва и за визитата на Ал Шабааб.

Към този момент Ал Насър заема първото място в класирането с 26 точки, една повече от Ал Шабааб, но и с мач повече.