Сестрата на звездата на ПСЖ Неймар – Рафаела, използва профила си в една от социалните мрежи, за да защити брат си по обвиненията в изнасилване. Рафаела направи кратко обръщение към неизвестната жена, която пусна жалба срещу футболиста, като добави, че не разбира „хората, които правят такива неща“.

неймар

източник: БГНЕС

„Както всички знаят, аз не използвам социалните мрежи, за да демонстрирам мнението си. Оставям тишината да „говори“ за мен“, започна Рафаела, която продължава:

„Тази ситуация обаче е различна. Семейството ми прие много тежко нещата“.

„Никога не съм разбирала хората, които постъпват по подобен начин. Въпросът е сериозен. Има много жени, които в действителност са претърпели подобни неща. Но никога не мога да разбера причината да направиш подобно нещо“, допълни Рафаела.

„Надявам се да спиш нощем и съзнанието да намира покой. Не ти желая нищо лошо, не ти желая и същото. Надявам се Бог да ти прости, от сърце, и да намериш мир след всичко, което стори“, допълни сестрата на звездата на ПСЖ.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че Неймар е получил призовка да се яви в съда. Жената, която го обвинява в изнасилване, твърди, че деянието е извършено на 15 май в хотел в Париж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Rafaela (@rafaella) on